Daniels värld
Se upp för finska bålen!
Bakade hela dagen och ställde till med finsk kalas i Malmö

- för att fira att jag fått en provanställning om 2 veckor.



Efter flera timmars slit blandade jag ihop en finsk bål. Efter googlad recept:

"Skölj lingonen Lägg bären i en stor skål. Häll över Koskenkorva en timme före servering, kom ihåg att inte göra detta för tidigt, för då kommer lingonsmaken att dominera.."



Och så provsmakade vi ett par oskyldiga skålar innan maten



Just så. Dit rök den tidskrävande & 'mina sista slantars' middagen.

Ska aldrig följa finsk bålrecept enligt google igen.
Beate

grattis till provanställningen!!! Åsså lever du helt upp till det finska ryktet...

lisa

haha :)

Tofflan

Behöver ingen bål, nöjer mig så gärna med pirogerna! :D

Martina

Men Daniel, när man försöker supa söta killar under bordet så är det meningen att man själv ska hålla sig vaken! ;-)

Anonym

Åhhh.... riisipiirakka.....med äggsmör tror jag.

NICE!

Gunilla

ser asnajs ut !! länge sen du hälsa på har du mycket för dig nu eller ? :)

Doris

Grattis till provanställningen, hoppas att det går bra !

Önskar dig en skön fortsättning på helgen, kram.

Fröken iDA

Hahaha ja den sanna koskinkorva-smaken bör ju bevaras! :-) Låter som en riktig bål att bjuda på!

Sandy

Ser jävligt gott ut om inte annat :D haha

linda

oooh de där pirogerna (vad heter de på finska nu igen?) gjorde alltid min mormor när hon levde... så goda :D haha

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress